TRIBINA ZA RODITELJE “Komunikacija s tinejdžerima” u petak, 15. ožujka u Kazalištu Virovitica

Katolička klasična gimnazija s pravom javnosti u Virovitici organizator je tribine na temu “Komunikacija s tinejdžerima”. Tribina će se održati u petak, 15. ožujka u 16,00 sati u Kazalištu Virovitica.

U sadržaju tribine posebno će biti izloženo kako uspješna komunikacija ne ovisi samo o dobroj volji i želji, koju većina roditelja posjeduje, već i o sposobnosti stjecanja uvida u to što se događa kada međusobno komuniciramo. Budući da je svaka osoba, a tako i naši tinejdžeri, unikatna i posebna, ne postoji konkretan “recept” za svaku situaciju, ali postoje “alati” koje treba znati prepoznati i usvojiti te koji vam mogu pomoći da se lakše i učinkovitije snađete i nosite s problemima komunikacije i rješavanjem sukoba u odnosu s tinejdžerima.

Voditeljica javne tribine bit će Ana Haramina, asistentica na Odjelu za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Kroz sadržaje poput “Govoriti s četiri jezika i slušati s četiri uha”, “Smisao odgoja i samoodgoja u adolescenciji” te “Kako komunicirati i ne komunicirati s tinejdžerima”, na ovoj tribini možete očekivati susret s alatima za samovrednovanje vlastite komunikacije s djecom, za analizu djetetove komunikacije, za procjenu važnih ciljeva razvoja u adolescenciji te s nekim praktičnim savjetima vezanim uz komunikacijske poruke kroz sintezu prethodnih sadržaja.

(www.icv.hr, Katolička klasična gimnazija Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content