ZBOR GRAĐANA REZOVAČKE KRČEVINE Ove godine mještani na raspolaganju imaju novoobnovljeni Mjesni dom

U Mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama održan je zbor građana za mještane ovog prigradskog naselja. Na pitanja i zahtjeve mještana i ovog su puta odgovarali gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, njegov zamjenik Damir Marenić te pročelnici i direktori gradskih tvrtki, dok je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Jurica Kajić podsjetio na neke od odrađenih aktivnosti.

Naime, od ove godine mještani na raspolaganju imaju novoobnovljeni Mjesni dom u čijoj je neposrednoj blizini sagrađena i nadstrešnica. Dom je bio u nezadovoljavajućem stanju i dotrajao, a rekonstruiran je i nadograđen uz pomoć sredstava Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova. U narednom periodu u planu je i energetska obnova doma, za što je potpisan ugovor o sufinanciranju s Ministarstvom graditeljstva i EU fondova i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

IMG 1586 Custom
foto: M. Bašić

Osim toga, na skijalištu se započelo sa zamjenom postojeće rasvjeta novom LED rasvjetom. Zbog vremenskih uvjeta dio radova još nije završen, a očekuje se uskoro.

Gradonačelnik Kirin i ovom je prilikom pozvao nazočne da uočene nedostatke na području svog Mjesnog odbora, bilo da se radi o javnoj rasvjeti, cestama, nogostupima, vodovodu, javljaju Komunalnom info centru na besplatni telefon 0800-9995.

Sljedeći zbor građana održat će se u srijedu, 27. ožujka u Koriji.

(virovitica.hr)

[g-gallery gid=”516980″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content