1. ŽNL Općinski derbi u Lukaču, derbi začelja u Okrugljači, vodeće Suhopolje putuje na Lanište

Ovog vikenda igra se 18. kolo prve županijske nogometne lige.

U subotu, 13. travnja igra se općinski derbi u Lukaču. Domaći Lukač 05 ugošćuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Prije mjesec dana Bratstvo je u kup utakmici bilo uvjerljivo na gostovanju u Lukaču. Mogu li domaći uzvratiti za taj poraz?

Druga subotnja utakmica je derbi začelja. Graničar u Okrugljači dočekuje Podravac iz Sopja. Gosti bi pobjedom uhvatili priključak u borbi za opstanak u ligi.

Ostale utakmice igraju se u nedjelju, 14. travnja. Vodeće Suhopolje gostuje u obližnjem Rezovcu. Gosti su favoriti, a domaći će pokušati prirediti iznenađenje.

Susjedski derbi igra se i u Četekovcu. Dinamu u goste dolazi Mikleuš. U ovoj utakmici rezultat će biti neizvjestan do kraja.

Mladost je u svojim Čačincima favorit u ogledu s Bušetinom 1947. Domaći su uhvatili ritam pobjeđivanja, a gosti proljetos igraju neprepoznatljivo.

U Sladojevcima Slavonija dočekuje Slogu iz Zdenaca. Domaćima treba svaki bod u borbi za opstanak, a gosti će pokušati doći do punog plijena.

Voćin na svom travnjaku igra s Mladosti 1930. iz Čađavice. Domaći su u proljetnom dijelu na svom terenu nepobjedivi, dok gosti vjeruju da mogu osvojiti barem bod.

Sve utakmice prve županijske lige ovog vikenda igraju se u 16.30 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content