Bogat vikend u kinu PARK: “Shazam 3D”, “Groblje kućnih ljubimaca” i “Dumbo 3D SINK”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte čak tri projekcije:

SHAZAM 3D
5.4. – 19h
6.4. – 16h

7.3.2019 12 54 59 shazam
Izvorno ime: Shazam
Redatelj: David F. Sandberg
Žanr: Akcijski, avantura
Uloge: Zachary Levi, Lovina Yavari, Mark Strong
Trajanje filma: 132 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA – 6.4. – 19h

7.3.2019 12 51 12 petsematary
Izvorno ime: Pet Sematary
Redatelj: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Žanr: horor, triler
Uloge: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Film prati dr. Louisa Creeda, koji nakon preseljenja iz Bostona u idilični Maine, sa svojom ženom Rachel i njihovo dvoje djece, otkriva misterioznu grobnicu skrivenu duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kada ih zadesi nesreća, Louise potraži pomoć neobičnog susjeda, Juda Crandalla, što izazove opasnu lančanu reakciju, koja će osloboditi neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.

DUMBO 3D – SINK – 7.4. – 17h

12.2.2019 11 20 21 Dumbo hr novi
Izvorno ime: Dumbo
Redatelj: Tim Burton
Žanr: obiteljski, avanturistički, fantastični
Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin
Trajanje filma:
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. „Dumbo“ priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo. Vlasnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje. Kad obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti te privuče poduzetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton). On regrutira ovog posebnog debelokošca za svoj najveći zabavljački pothvat do sada – Zemlju snova. Dumbo se Zemljom snova izvine u visine uz šarmantnu i spektakularnu cirkusanticu Colette Marchant (Eva Green) sve dok Holt ne otkrije da se ispod sjajne površine Zemlje snova nalazi jako puno mračnih tajni. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content