Branko Videković ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika općine Lukač

Društveni dom u naselju Turanovac, prilikom održavanja redovne izvještajne i izborne godišnje skupštine Udruge umirovljenika općine Lukač, jučer (subota) je bio popunjen do posljednjeg mjesta.

Rad skupštine započeo je himnom Republike Hrvatske, a svi prisutni, među kojima i načelnik općine Lukač Đuro Bukvić te predsjednik Općinskog vijeća Općine Lukač Tomislav Živković, minutom šutnje odali su počast svim preminulim članovima Udruge i hrvatskim braniteljima.

IMG 2722 Custom

Nakon izbora radnih tijela skupštine, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika te Verifikacijske komisije, podneseno je Izvješće o radu za 2018. godinu, kao i financijsko te Izvješće Nadzornog odbora.

Za predsjednika je ponovno izabran Branko Videković, dok će funkciju dopredsjednika obavljati Ivan Lovrić. Za tajnicu je izabrana Ana Mesar, a blagajnica će biti Božica Ribić. U Izvršni odbor izabrani su: Josip Petrović, Rozalija Polančec, Jana Gašparić, Josip Brlić i Blaženka Feletar. U Nadzorni odbor izabrani su: Dragica Petrović, Ivo Ribić i Kata Virovac.

IMG 2696 Custom

Predsjednik Videković zahvalio se na ukazanom povjerenju i obećao nastavak brojnih aktivnosti i u 2019. godini.

Udruga umirovljenika općine Lukač, koja broji čak 198 članova, bila je izuzetno aktivna u 2018. godini i jedna je od najaktivnijih udruga na području općine, čiji rad pomaže Općina Lukač. Ova vrijedna udruga redovito organizira druženje svojih članova kroz plesne večeri, proslave i izlete. Članovi Udruge redovito obilaze starije i nemoćne povodom božićnih i uskrsnih blagdana te ih daruju prigodnim poklon paketima.

-Zahvaljujemo načelniku općine Lukač Đuri Bukviću i svim djelatnicima Općine na pomoći, kao i svim donatorima koji su nam pomogli protekle godine – rekla je tajnica Udruge Ana Mesar.

IMG 2708 Custom

Što se tiče planova za tekuću godinu, primarni cilj je proširiti članstvo te pomoći starim i nepokretnim članovima, održavati redovita druženja umirovljenika i širiti prijateljske odnose s drugim umirovljeničim udrugama.

Uz prigodan domjenak, smijeh, veselje i glazbu nastavljeno je druženje članova Udruge i gostiju.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”524061″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content