FOTO Dolaskom proljeća i lijepog vremena intenzivirali se radovi na području općine Sopje

Dolaskom proljeća i lijepog vremena intenzivirali su se radovi na području općine Sopje. Tako su ovaj tjedan završeni radovi na asfaltiranju pješačke staze u sopjanskoj Ulici Vladimira Nazora, završena je cesta koja od Sopja vodi k Dravi, mjestu koje preko ljeta posjeti velik broj ljubitelja prirode i kupanja s područja cijele Virovitičko-podravske županije, ali i šire.

Također, nakon što je ispred zgrade Općine u Sopju postavljena pametna klupa, jučer (četvrtak) ista takva postavljena je i u Vaškoj. I to nije sve, kako bi Sopje bilo ljepše i ugodnije oku svima onima koji u njemu borave i kroz njega prolaze, djelatnici Općine zasadili su oko 700 satnica raznog cvijeća na javnim površinama, a cvijeće se planira zasaditi i na javnim površinama ostalih mjesta na području općine Sopje.

56452019 274951533396388 7973149766143967232 n 1 Custom

Načelnika Općine Sopje, Berislava Androša, čeka još puno posla, jer puno je projekata prošlo na raznim natječajima koje je Općina aplicirala prema raznim fondovima i slobodno se može reći kako je ta Općina jedna od najaktivnijih na području Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i B. Androš)

[g-gallery gid=”518862″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content