MK “ALKA” Promoviranje moto sporta mladima i očuvanje zaštitnog znaka kluba njihov je cilj

MK “Alka“ Špišić Bukovica 1987. u nedjelju, 31. ožujka, u svojim novim prostorijama, održao je redovnu izvještajnu Skupštinu. Skupštinu je otvorio i vodio stručni savjetnik Moto kluba „Alka“ Marin Rengel koji je pozdravio sve članove i prisutne goste te iznio novi Statut Kluba koji je jednoglasno usvojen. Poslije uvoda i usvajanja dnevnog reda predsjednik Kluba Zvonko Lulić osvrnuo se na dosadašnji rad te iznio aktivnosti i djelovanje Kluba.

2 e1554120840245

– Članovi Moto kluba “Alka” Špišić Bukovica u proteklom razdoblju uspješno su pripremili i organizirali 32. moto alku, kao i 2. alku za osobe s invaliditetom. Posjetili su mnoštvo moto susreta u regiji te su u suradnji s Policijskom upravom VPŽ organizirali Defile sigurne vožnje. Također, organizirali su odlazak motorista za Vukovar na Dan sjećanja 18. studenog, kao i sudjelovanje na akcijama dobrovoljnog darivanja krvi. Odradili smo i mnoštvo radnih akcija kako bi uredili nove klupske prostorije, a već tradicionalno za Božić smo kao Moto Mrazovi djecu darivali prigodnim poklonima – rekao je predsjednik Z. Lulić.

6

Također, predsjednik je iznio i Plan rada za ovu godinu, a uz uređenje novih prostora Kluba te važnost organizacije 33. moto alke i 3. alke za osobe s invaliditetom, istaknuo je cilj ovog Kluba – promoviranje moto sporta mladima i očuvanje zaštitnog znaka kluba. (www.icv.hr, žđl; Foto: MK “Alka”)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content