ODGOVOR IZ TVINA “Nezadovoljna manjina želi uništenje Tvina i u njemu vidi priliku za osobno bogaćenje”

Da se na informacije iznesene na konferenciji za novinare Udruge malih dioničara-udjeličara Tvina d.o.o. očituje i prozvana uprava tvrtke Tvin d.o.o., zamolili smo u pismenom upitu. Njihov odgovor donosimo u cijelosti:

“Nastavno na upit i dostavljeni sadržaj teksta u kojem se na najgrublji način okreću stvarne činjenice, želimo istaknuti sljedeće:
Svi sudski postupci su i dalje u tijeku te o istima ne možemo govoriti do njihovog završetka. Dana 19.04. 2019. godine održana je izvanredna skupština društva koja je prekinuta zbog nasilničkog ponašanja Mirka Kovačevića te njegovog kadra “iskusnih stručnjaka”, koji su fizički krenuli prema zaštitarima te zbog čega je skupština bila prekinuta.

Skupština je nastavljena 23.04.2019. godine bez pojedinaca, sukladno odluci predsjednika Skupštine, a kojima je jedini cilj bio prekid skupštine, kako se ne bi izabrali organi društva kojima istječe mandat. Odluke su donesene većinom glasova to 17.941, naspram 3.630 glasova.
Nezadovoljna manjina vođena političko – imovinskom grupacijom želi uništenje Tvina d.o.o. i u njemu vidi priliku za osobno bogaćenje kroz rasprodaju imovine u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Puli, Umagu, Starigradu, Virovitici, Koprivnici, Pitomadi, Grubišnom Polju. Vrše namjerno blaćenje ugleda društva koje nema ni kredita ni dugova i sa primarno izvoznom proizvodnjom.

Recept je dobro poznat iz 90-ih i uspješno proveden na društvima Gaj Slatina, Gaj Pitomača itd. Odvjetnički emisari te grupacije su čak tražili sastanak s direktorom društva u Zagrebu i na istom mu nudili da kaže koliko novaca želi, samo da napusti Tvin i omogući im ulazak u društvo, što je direktor kategorički odbio.
Stoga, Uprava društva se još jednom zahvaljuje svim udjeličarima na iskazanom povjerenju uz obećanje da neće dopustiti manjini nasilničke pokušaje uništenja društva, a onima koji su dali punomoć takvoj manjini, da još jednom razmisle kome su dali povjerenje.
Tvin d.o.o.”

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content