Održan plenum trećih županijskih nogometnih liga: Najkorektnije momčadi jesenas su bile Aršanj iz Sedlarice i Dinamo iz Josipova

U Županijskom nogometnom savezu VPŽ održan je plenum klubova trećih županijskih liga, koje s natjecanjem počinju ovog vikenda.

Nazočne predstavnike klubova pozdravio je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić. O proljetnoj polusezoni govorili su tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac, povjerenik za natjecanje Damir Vargović, povjerenik za suđenje Mirko Penava i disciplinski sudac Tihomir Majstorović.

20190401 120902 Custom

Svi klubovi su pohvaljeni zbog fer i korektnog ponašanja igrača i službenih osoba, što je vidljivo po manjem broju javnih opomena u odnosu na proteklu sezonu. Najkorektnije momčadi u jesenskom dijelu natjecanja bile su Aršanj iz Sedlarice u skupini Zapad i Dinamo iz Josipova u skupini Istok. Zbog premalog broja sudaca i dalje će se neke utakmice morati igrati nedjeljom dopodne.

20190401 121139 Custom

Da bi se izbjeglo igranje utakmica na Uskrs dopodne, sve utakmice spomenutog vikenda u trećim županijskim ligama će se igrati u ponedjeljak, 22. travnja popodne.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content