PLASTIČNIM ČEPOVIMA DO SKUPIH LIJEKOVA Pitomački vrtićarci i ove godine pridružili su se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji

I ove godine polaznici Dječjeg vrtića Potočnica Pitomača, kao i njihovi roditelji i svi djelatnici uključili su se u humanitarnu akciju ‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’ te tako još jedanput pokazali da su u svakom trenutku spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

– Plastični čepovi skupljaju se za oboljele od leukemije i limfoma, a sakupljajući plastične čepove činimo dobro za okoliš te ujedno činimo i hvalevrijedno humanitarno djelo jer za plastične čepove Udruga oboljelih od leukemije i limfoma dobiva novčana sredstva koja se koriste za kupovinu skupih lijekova – poručili su i Dječjeg vrtića Potočnica.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, sa sjedištem u Čakovcu, pokrenula je projekt ‘Plastičnim čepovima do skupih lijekova’, odnosno humanitarnu akciju skupljanja čepova, starih baterija i akumulatora.

Udruga je neprofitna, a djeluje od 1998. godine. Osnovana je sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti u Republici Hrvatskoj. Okuplja više od 500 članova, a brine o oboljelima od leukemije, mijeloma, limfoma, GIST-a (gastrointestinalnog stromalnog tumora) i srodnih hematoloških i onkoloških bolesti. (www.icv.hr, žđl, DV Potočnica Pitomača)

potočnica

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content