ROĐENDANSKI KONCERT Vatra „zapalila“ malu dvoranu Doma sportova i proslavila svoj 20. rođendan

U Zagrebu je sinoć (5. travnja) održan veliki rođendanski koncert grupe Vatra. Virovitički rock bend proslavio je svoj 20. rođendan pred više tisuća posjetitelja i doslovno „zapalio“ malu dvoranu Doma sportova.

Uz spektakularnu pirotehničku podršku na pozornici su se redali hitovi iz cjelokupnog repertoara benda. Publika je s njima uglas pjevala sve pjesme – od prvog singla “Bilo je dobro dok je trajalo”, preko poznatog “Tanga”, do najnovijeg “Sve je tišina”.

vatra xx 56

Brojni gosti uveličali su rođendansko slavlje Vatre, pa su im se tako na pozornici, između ostalih, pridružili članovi grupe Pavel, Damir Urban i Massimo koji je izazvao najveće oduševljenje kod publike.

Ujedno, ovom prigodom, Vatra je službeno promovirala i svoj dugo očekivani 10. album naslovljen “Nama se nikud ne žuri”. Obožavatelji su na koncertu po prvi puta i po promotivnoj cijeni mogli kupiti novi CD, a članovi grupe su ga na licu mjesta potpisivali za uspomenu.

vatra xx 1

Koncertu je prisustvovao velik broj Virovitičana i žitelja naše županije. Bilo je tu studenata koji trenutno studiraju i žive u Zagrebu, ali i puno onih kojima nije bilo teško doći u metropolu na rođendanski tulum grupe s čijim su članovima zajedno odrasli još u virovitičkom Vanadisu. Posebno je dobro bila raspoložena ekipa koja je stigla autobusom u organizaciji Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije, a koji su besplatno osvojili ulaznice i prijevoz u nagradnim igrama na našem radiju.

Na koncertu je bila i naša ekipa pa pogledajte u fotogaleriji kako je to izgledalo…(www.icv.hr, zv; foto: Matija Rođak)

vatra xx 50

[g-gallery gid=”519076″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content