U Gornjem Miholjcu održano 2. sportsko amatersko natjecanje hrvatskih branitelja

- PROMO -

Gradski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Slatina danas (nedjelja) je bio organizator 2. sportskog amaterskog natjecanja hrvatskih branitelja, koje je održano u Mjesnom domu u Gornjem Miholjcu.

Prije početka natjecanja, gdje su se hrvatski branitelji, članovi udruga proisteklih iz Domovinskog rata, nadmetali u streljaštvu zračnom puškom, visećoj kuglani, stolnom nogometu stolnom tenisu i beli, sve nazočne je pozdravio i dobrodošlicu poželio predsjednik GO UHDDR grada Slatine Željko Kolinger.

– Svima vama ovdje okupljenima želim dobrodošlicu. Želeći vratiti hrvatskim braniteljima, dragovoljcima ponos koji su imali kroz zajedništvo tijekom Domovinskog rata, organizirali smo ovo, drugo po redu, natjecanje i nadam se da će povoljno utjecati na vas koji su dali neizmjeran doprinos u stvaranju neovisne države Hrvatske. Neka bolji i spretniji pobjede u disciplinama koje su u programu natjecanja. Sretno! – rekao je Kolinger. Nazočne je u ime Grada Slatine pozdravio gradski vijećnik Ilija Nikolić, sreću natjecateljima poželio je i predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš.

REZULTATI:

Stolni tenis, pojedinačno:
1. Josip Radočaj
2. Mihael Čolak
3. Davor Santi

Stolni nogomet, ekipno:
1. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Josip Radočaj, Dragutin Fišli)
2. TO UHDDR Bakić (Davor Santi, Zdenko Kokorić)
3. GO UHDDR Slatina (Damir Radić, Mario Grahovac)

Bela, ekipno:
1. Udruga HVIDR-a Slatina (Aleksandar Kiš, Josip Habl)
2. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Stjepan Trevizan, Drago Sabljak)
3. Hrvatski časnički zbor Slatina (Milan Dvojak, Dragutin Mikić)

Viseća kuglana, ekipno:
1. Udruga HVIDR-a Slatina (Marko Marković, Miroslav Marković, Marin Peršić)
2. ZUiČ HVIDR-a VPŽ (Damir Krklec, Damir Lacković, Franjo Sterle)
3. TO UHDDR Sladojevci (Milan Bobanić, Zdravko Kodrić, Petar Derdić)

Streljaštvo, ekipno:
1. GO UHDDR Slatina (Željko Kolinger, Antonio Mrva, Renato Kolinger)
2. UHBL PTSP Nova Bukovica (Slavko Mađarić-Sjever, Drago Ladović, Filip Podboj)
3. Udruga HVIDR-a Slatina (Ivan Gorenac, Ilija Nikolić Josip Podboj)

Na ostvarenim rezultatima najuspješnijim natjecateljima čestitali su i odličja uručili zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade stožerni brigadir Josip Černi, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a VPŽ i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Mato Bubaš, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i izaslanik slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić, te predsjednik GO UHDDR grada Slatine Željko Kolinger. Druženje hrvatskih branitelja i gostiju se nastavilo uz prigodni ručak, piće i razgovor. (www.icv.hr, adf; foto D. Fišli)

[g-gallery gid=”524326″]

Povezane vijesti

Skip to content