U Virovitici održan uskrsni turnir u streljaštvu: Natjecali se u četiri discipline, pogledajte rezultate

Turnir u streljaštvu pod nazivom „Uskrs u Domu strijelaca” okupio je mnoštvo natjecatelja u šest kategorija, raspoređenih u četiri različite discipline. Najbolji u disciplini zračna puška bio je veteran Ivica Udovičić (HVIDR-a Virovitica) s postignuta 182 kruga (članovi ekipe, M. Brlas i Z. Zdjelar). Najuspješnija seniorka u zračnoj pušci bila je Ivana Prister (HEP Virovitica) s postignutih 166 krugova (članice ekipe, S. Pilinger, S. Beneta)

Kod osoba s invaliditetom najbolji je bio Damir Brkić (UOSI) sa 167 krugova (članovi ekipe, I.Šabarić, D.Vargović). Polaznik škole sportskog streljaštva Otto Herden bio je najbolji u svojoj kategoriji sa 152 kruga (članovi ekipe Matej, Niko).

Disciplina zračni pištolj dala je pobjednika Tomislava Maloču (ICV) sa 161 krugom (ostali članovi, M.Lovrenc, Z.Veles). Zajednica žena „Katarina Zrinski“ iz Virovitice imala je najbolju „pištoljašicu“ Ivanu Ćavarušić sa 151 krugom (ostale članice, S.Betlermović, I.Stubičar)

Najbolji u disciplini Vk pištolj bio je Ivan Ribić, senior SD „Virovitica“ s postignuta maksimalna 24 boda (4 padajuće mete + 2×10 krugova) za 9,36 sek. (ostali članovi F.Derežić, L.Škrinjarić). Najuspješnija u kategoriji seniorki, disciplina Vk pištolj bila je S. Benata (HEP Virovitica).

U rekreativnoj kategoriji najbolji je bio Damir Marenić iz zračne puške sa 145 krugova, ispred Anđelka Ribića sa 143 kruga.

ssss

Ekipne pobjednice u disciplini zračna puška bile su seniorke „ZA-BA tim“ sa osvojenih 469 krugova (Danijela, Dunja, Kristina). Ekipa u seniora članova SD „Virovitica 1861“ u sastavu I.Perić, V.Perić, V. Lukša vice prvaci u disciplini Vk pištolj.

Članovi ekipe IJP PU virovitičko-podravske bili su najbrži u disciplini velikokalibarski pištolj (prosjek 7 sek za 6 hitaca). Gosti Turnira bili su članovi Hrvatskog časničkog zbora iz Virovitice, koji su nastupili u disciplini Mk i Vk pištolj (T.Degmečić, Z.Kozjak, T.Vampovac, M. Brajtigam) (www.icv.hr, mš)[g-gallery gid=”524639″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content