Županijski Rukometni savez čestitao virovitičkim i pitomačkim rukometašicama na osvojenim prvim mjestima

U ime Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević, član Upravnog odbora Hrvatskog rukometno saveza i Predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije, uputio je iskrene čestitke ŽRK-u 1234 Virovitica povodom osvajanja prvog mjesta u II. Hrvatskoj rukometnoj ligi-sjever za žene i ŽRK-u Pitomača povodom osvajanja prvog mjesta u III. Hrvatskoj rukometnoj ligi-sjever za žene.

– Plod je to višegodišnjeg dobrog klupskog rada kroz sve selekcije, od Škole rukometa do seniorske postave. Prva postava „Lavica“ je oslanjajući se upravo na vlastiti kadar, pod vodstvom trenerice Zdenke Premužić i uz potporu klupskog vodstva, zabilježila još jedan povijesni uspjeh. Osvajanjem laskave pobjedničke titule stekle ste, nakon punih sedam godina, ponovno pravo nastupa u najkvalitetnijem hrvatskom rukometnom rangu, gdje je virovitičkom rukometu zasigurno i mjesto. Raduje nas što je uspjeh postignut upravo u godini, kada obilježavamo izuzetan jubilej – 70. obljetnicu rukometa u Virovitici. I u novoj, vjerujemo prvoligaškoj sezoni želim vam pun uspjeh, a na tom putu imate i nadalje našu punu podršku – stoji u čestitki A. Blaževića ŽRK-u 1234 Virovitica.

– Pored naslova prvakinja, posebice raduje činjenica da se klub, nakon istupanja iz prvoligaškog društva, uspio očuvati, a vlastitim mladim kadrom potvrditi uz tradiciju i ostale klupske vrijednosti – red, rad, disciplina, pa rezultat nije izostao. Vjerujem da će ŽRK Pitomača, od jeseni igrati i jednu od glavnih uloga sada u višem rangu – II. HRL-sjever. Na tom putu računajte i na našu punu podršku – istaknuo je A. Blažević u čestitki ŽRK-u Pitomača. (www.icv.hr)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content