1. ŽNL Stipe Čavić zablistao u pobjedi čačinačke Mladosti nad Slavonijom iz Sladojevaca 4:1

U sklopu 22. kola prve županijske nogometne lige u Čačincima je domaća Mladost nadigrala i zasluženo visoko pobijedila sladojevačku Slavoniju, bilo je na kraju uvjerljivih 4:1.

Pogotke za Mladost postigli su Stipe Čavić, Marko Nemeth, Ivan Buneta i Toni Ramić.

-Iznimno sam zadovoljan pristupom moje momčadi i igrom. Dečki su odigrali zaista odličnu utakmicu i zasluženo smo slavili premda smo mogli postići još koji pogodak, ponovno smo dosta promašivali. No, ovoga puta smo i pogodili, bili mirniji u realizaciji, čak smo još jedan kazneni udarac i promašili. Na kraju utakmice sam pružio prigodu i mlađim igračima koji marljivo teniraju, da malo osjete ritam prvenstvenih utakmica – kazao je trener Mladosti Velimir Tresk te istaknuo igrača utakmice:

-Kada ovako odigraš teško je bilo koga izdvojiti, ali ipak Stipe Čavić je taj koji mora ponijeti epitet igrača utamice. Postigao je pogodak, na njemu je bio kazneni udarac za 3:0 što je na kraju i riješilo utakmicu, puno je pretrčao, borio se i zaslužuje svaku pohvalu, iako je cijela momčad odigrala na visokoj razini – rekao je Tresk.

Mladost Dinamo Četekovac 2 Custom

U sljedećem kolu čačinačka Mladost dočekuje Lukač 05.

-Oni su evidentno pali u proljetnom dijelu prvenstva, mislim da su momčad s najmanje osvojenih bodova u nastavku sezone. No, to ništa ne znači, mi moramo odigrati kao protiv Slavonije, muški, hrabro i mirno u završnici i onda neće biti problema. Očekujem nastavak ovog pozitivnog niza i nove bodove za nas – zaključio je Tresk.

Mladost Čačinci – Slavonija Sladojevci 4:1
Igrač utakmice: Stipe Čavić

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content