2. ŽNL Sve više iznenađenja: Omladinac kreće u nastavak niza bez poraza, miljevačka Mladost želi zadržati prvu poziciju

Prošlog vikenda na terenima drugih županijskih nogometnih liga ostvaren je čitav niz iznenađujućih rezultata.

U skupini Zapad milanovački Sokoli su poveli u Špišić Bukovici, nakon čega su inkasirali sedam komada u svojoj mreži od domaće Bilogore 1947. Slično je prošao i Dinamo iz Kapele Dvora, kojemu je mrežu u Grabrovnici domaća Croatia napunila s pola tuceta. Sveti Đurađ na dan svog proštenja doživio je prvi proljetni poraz na gostovanju u Vukosavljevici od domaće Mladosti rezultatom 4:1. Prvi proljetni bod osvojio je Turanovac i to u općinskom derbiju na gostovanju u Terezinom Polju kod Drave odigravši 2:2. Vodeća momčad lige Omladinac iz Korije prosuo je prve bodove u ovoj sezoni odigravši u Gradini s domaćim nogometašima 0:0.

U skupini Istok DOŠK je nastavio s nizom uspjeha. Nakon boda u Borovi, na svom terenu minimalno 1:0 pobijedio je vodeću Mladost iz Miljevaca. Mladost iz Bakića pobijedila je Crnac na njegovom travnjaku 2:1. U Cabuni su Tehničar i Kozice podijelili bodove rezultatom 1:1. Borova je odnijela tri boda pobijedivši Standard u Novoj Šarovki 2:1. Ćeralije su s tricom ispratile Munju iz Velikog Rastovca.

Ovog vikenda u obje skupine drugih županijskih liga igraju se utakmice osamnaestog kola. Sve utakmice se igraju u nedjelju 5. svibnja u 17 sati.

U skupini zapad u Milanovcu će Sokol pokušati doći do prvih proljetnih bodova u susretu s jakim gostima iz Podgorja. Sveti Đurađ na svom terenu dočekuje zahuktalu Croatiju iz Grabrovnice. Dinamo iz Kapele Dvora u Gornjem Bazju dočekuje raspucanu Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. Vodeći Omladinac na svom terenu u Koriji u susretu s Dravom iz Terezinog Polja treba pokazati da je prošlotjedni remi u Gradini bio slučajnost. Turanovac u Lukaču igra s Mladosti iz Vukosavljevice.

U skupini Istok vodeća Mladost u Miljevcima nema pravo na kiks u utakmici sa Standardom iz Nove Šarovke. Trećeplasirana Borova dočekuje Crnac. Mladost u Bakiću igra s, u proljeće probuđenim, Ćeralijama. U Velikom Rastovcu igraju susjedi na tablici domaća Munja i Tehničar iz Cabune. Susjedski derbi se igra u Kozicama gdje gostuje Zrinski iz Nove Bukovice. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content