4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica na teško gostovanje u Ferdinandovac s vjerom u pozitivan ishod

Nogometaši Virovitice u nedjelju, 12. svibnja igraju posljednju utakmicu 22. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na gostovanju u Ferdinandovcu.

Nakon što su u proteklom ligaškom kolu srušili vodeću momčad, Tehničar iz Cvetkovca, uslijedio im je poraz sredinom tjedna na domaćem terenu protiv Suhopolja, u polufinalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa. Neće ovo biti nimalo jednostavna utakmica za Virovitičane. Domaća momčad je četvrtoplasirana i ove sezone igra na dosta visokoj razini, a u prvoj je utakmici pobijedila virovitičku momčad s minimalnih 1:0 na Vegeški. Može li momčad trenera Samuela Spudića uloviti novi “plijen” i osvetiti se za poraz u prvom dijelu prvenstva?

-Izvukli smo neke pouke iz poraza u polufinalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa. Bit će ovo teška utakmica jer je momčad Ferdinandovca jaka i čvrsta ekipa, pogotovo na domaćem terenu, ali vjerujem da uz maksimalni angažman možemo doći do pozitivnog rezultata – najavio je utakmicu S. Spudić.

Virovitica je ove sezone pokazala da se može nositi sa svima u 4. ligi BJ-KC-VT, a pravi dokaz su pobjede protiv vodećeg Tehničara i orahovačkog Papuka, kada je bio na vodećoj poziciji. Veliki problem bi mogao predstavljati umor igrača, iza kojih su dvije iscrpljujuće utakmice u posljednjih sedam dana.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content