EFIKASNO I UVJERLJIVO Papuk deklasirao Dinamo iz Predavca, očekuje ga gostovanje u Čazmi

Konačno je proradila i realizacija. Papuk je napunio mrežu Dinama iz Predavca slaveći s konačnih 5:0 u sklopu 21. prvenstvenog kola 4. nogometne lige BJ-KC-VT. Papuk je dominirao tijekom cijelog prvog poluvremena, a dominaciju su “naplatili” Rukavina i Ninčević pogocima u 4., odnosno 15. minuti. Do odmora su Orahovčani promašili još nekoliko izglednih prigoda pa je poluvrijeme završilo sa samo dva pogotka u mreži Dinama, dok gosti nisu ni zaprijetili vratima Mehmedija.

NK Papuk NK Dinamo Predavac 4

U drugi dio bolje ulaze gosti. Predavčani stvaraju nekoliko prigoda, prije svega iz grešaka Papukove obrane, no Mehmedi nije savladan. Papuk se ponovno probudio od 60. minute kada je počeo prijetiti. Već u 64. minuti riješene su sve dvojbe oko konačnog pobjednika. Ponajbolji igrač utakmice Miroslav Rukavina sjajno je probio lijevu stranu i vratio povratnu loptu na koju natrčava Ninčević i postiže svoj drugi pogodak. U 71. minuti susreta ovog puta se Čavić s lijeve strane sjurio u kazneni prostor, vratio povratnu loptu koju prima Juhas, tuče, vratar gostiju brani, no odbijanac prihvaća Rukavina i mirno ju ispod vratara šalje u mrežu. “Točku na i” postavio je najbolji Papukov i jedan od najboljih strijelaca lige Marin Čavić. Loptu u prazno gurnuo mu je Rukavina, koja je odskakala od zemlje i kada se našao sam oči u oči s vratarom, Čavić maestralno diže loptu i lobom ju šalje u mrežu. Glatkih, velikih i zasluženih 5:0 za Papuk.

NK Papuk NK Dinamo Predavac 1

– Napravili smo ono što smo se i dogovorili u svlačionici, a to je da smo pritisnuli njihovu obranu od prve minute i upravo tim pritiskom postigli prva dva pogotka iz njihovih, možemo reći, nesmotrenosti i pogrešaka. U drugi dio smo ušli malo lakše što je rezultiralo s nekoliko njihovih prijetnji. No, treći gol je potpuno okrenuo utakmicu na našu stranu i posebno mi je drago da smo do kraja željeli dati što više pogodaka. Čestitam momcima na odličnoj partiji, velikoj borbenosti i zaslužili su ovu veliku pobjedu – kaže trener Papuka Darko Krsnik te kao igrača utakmice podcrtava Miroslava Rukavinu.

NK Papuk NK Dinamo Predavac 6 igrač utakmice Miroslav Rukavina

– Zabio je dva pogotka, za dva asistirao, ali prije svega puno je radio u oba smjera tijekom utakmice i zaslužio je ovaj epitet danas – kaže Krsnik te najavljuje sljedeće kolo i gostovanje u Čazmi.

– Mi uvijek idemo po pobjedu, no kao i svaki puta do sad pripremamo se za svaku utakmicu posebno. Blizu smo lideru, samo na bod, moramo pobjeđivati i čekati njihov kiks – zaključio je Krsnik. Igrač utakmice Miroslav Rukavina naglasio je zasluge cijele ekipe.

NK Papuk NK Dinamo Predavac 3

-Ekipa je odnijela ovu pobjedu. Svi dečki su igrali odlično, borili smo se maksimalno do samog kraja i eto na kraju visoko i zasluženo pobijedili. Konačno nam se otvorilo, zabili smo pet pogodaka i vratili su nam se svi promašaji u posljednjim kolima. Stvarali smo puno prigoda, a lopta nikako nije htjela u gol. Nadam se da je to znak i da je to breme maknuto te da ćemo nastaviti biti ovako efikasni – zaključio je Rukavina.

Papuk Orahovica – Dinamo Predavac 5:0
Igrač utakmice: Miroslav Rukavina

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

NK Papuk NK Dinamo Predavac 5

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content