FOTO Na utakmici u Pitomači ozljeda suca, s tribina “uletila” sutkinja Maja Ferić

U 22. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače na svom terenu pobijedili su Garić iz Garešnice 2:1. Prvi dio utakmice protekao je s malo prigoda za zgoditak. Najbolju je imao Nikola Plavšić u 30. minuti, ali je gostujući čuvar mreže bio uspješniji.

Nakon odmora nastavljeno je “paćenje” domaće publike. Nogometaši Pitomače teško su probijali tvrdu gostujuću obranu. U gostujućim redovima najubojitiji je bio Virovitičanin Tomislav Filipović. Utakmica je riješena u posljednjih petnaestak minuta. U 73. minuti na odlično proigravanje Valentina Paradinovića efektan zgoditak postiže Nikola Plavšić za domaću prednost.

IMG 5220 Custom

Deset minuta kasnije, gužvu pred gostujućim vratima koristi Alen Jantol i povećava domaću prednost na 2:0. U posljednjim trenucima utakmice dosuđen je kazneni udarac za goste, koji je uspješno realizirao Tomislav Filipović. Ubrzo nakon zgoditka sudac je poslao momčadi u svlačionicu.

Interesantno je spomenuti da je drugi pomoćni sudac Dejan Švagelj ozlijeđen u 28. minuti te ga je zamijenila sutkinja iz Pitomače Maja Ferić, koja je odlično obavila posao. Maja je prije toga bila na tribinama.

Pitomača – Garić 2:1
Igrač utakmice: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”526969″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content