JESTE LI GA VIDJELI? U Špišić Bukovici muškarac uznemirava mlade djevojke: Prijetio maloljetnici da se neće živa vratiti kući

U našu redakciju javila se čitateljica koja želi ostati anonimna (podaci su poznati redakciji) kako bi upozorila javnost na nepoznatog muškarca koji se ovog vikenda pojavio u Špišić Bukovici i uznemirava mlade djevojke.

-Pišem vam ovo zbog sigurnosti. U Špišić Bukovici već dva dana manijak napada mlade djevojke. Nosi bijelu majicu, hlačice krem boje i crni prsluk s kapuljačom. Maloljetnici je prijetio da se neće živa vratiti doma – rekla nam je čitateljica.

Razgovarali smo i s drugim mještanima Špišić Bukovice koji su potvrdili da su vidjeli muškarca tog opisa, tamnije kose i srednje građe, u tridesetima. Kako kažu nisu ga prije viđali, a po ponašanju djelovao je sumnjivo.

-Vidjela sam tog muškarca u nedjelju u više navrata u različitim dijelovima mjesta, izgledao je kao da proučava područje. Djelovao je sumnjivo, no nisam znala da je nekoga uznemiravao – rekla nam je mještanka.

O slučaju smo kontaktirali i Policijsku upravu virovitičko-podravsku iz koje su nam rekli kako su zaprimili dojavu te su u fazi istrage.

– Jučer (nedjelja) oko 22:50 sati zaprimili smo dojavu o nepoznatom muškarcu te je odmah na teren upućena ophodnja Policijske postaje Virovitica koja je obišla šire mjesto događaja, no osoba nije pronađena. Obišli su područje Špišić Bukovice, Lozana i Korije. Nastavljamo s radom i prikupljanjem obavijesti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja – rekli su nam iz Policijske uprave.

Ako imate bilo kakvih saznanja o muškarcu, dojavite policiji. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content