Loše vrijeme obilježilo nogometne utakmice proteklog vikenda na terenima županijskih drugoligaša

Utakmice 19. kola drugih županijskih nogometnih liga odigrane su po gotovo nemogućim vremenskim uvjetima, uz pljusak i jak vjetar.

U skupini Zapad vodeći Omladinac iz Korije minimalno je pobijedio u Vukosavljevici domaću Mladost 1:0 zgoditkom Vedrana Grubića 10 minuta prije kraja.

Drugoplasirano Podgorje na svom terenu u prvom dijelu je gubilo 2:0 od Dinama iz Kapele Dvora zgodicima Saše Ivanešića. Već nakon minutu nastavka, domaći nogometaši su uspjeli izjednačiti. Strijelci su bili Alen Đureš i Tomislav Ivačić. Pobjedu Podgorju 3:2 donio je Horvat pogotkom u 66. minuti utakmice.

IMG 5542 Custom e1557839007316

U Gradini je milanovački Sokol došao do prvog proljetnog boda odigravši s domaćom ekipom 1:1. Gol za goste postigao je Dario Štefan, a za domaće Goran Peić.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice nastavlja s uspješnim proljećem. Na svom travnjaku pobijedila je Croatiju iz Grabrovnice 5:1.

U Lukaču su Turanovac i Sveti Đurađ odigrali bez pogodaka 0:0. Obje momčadi su bile nezadovoljne suđenjem, a nakon utakmice bilo je i nekoliko nesportskih ispada igrača i službenih osoba, o čemu će konačni pravorijek dati disciplinski sudac.

U skupini Istok Ćeralije nastavljaju sa proljetnim uspjesima. Na svom igralištu su pobijedile drugoplasiranu Borovu 3:2.

DOŠK iz Dolaca poskliznuo se na gostovanju u Novoj Šarovki odigravši sa Standadom 1:1 i time nije iskoristio priliku za povratak na drugu poziciju.

U Novoj Bukovici Zrinski je s 4:0 bio bolji od Munje iz Velikog Rastovca.

Vodeća Mladost iz Miljevaca s visokih 11:2 bila je dominantna u Crncu u susretu s istoimenom momčadi.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content