MAJKAMA S LJUBAVLJU Mamama zahvalili pjesmom, glumom i plesom

Koliko nježnosti, iskrenosti i topline, a najviše ljubavi, osjećaju za svoje mame, pokazali su danas (nedjelja) mališani pjesmama, glumom, recitacijama i pjesmom na 22. tradicionalnoj manifestaciji Majkama s ljubavlju. U prepunom Kazalištu Virovitica tražilo se i ove godine mjesto više za sve mame, tate, bake i djedove, tete i drugu pratnju koja je došla vidjeti i čuti na koji način će najmlađi svojim majkama reći “volim te” i “hvala”.

Manifestaciju godinama organizira Društvo Naša djeca Virovitica, uz pokroviteljstvo Grada Virovitice. Predsjednica Društva Željka Barić istaknula je kako je tradicionalna manifestacija ove godine okupila više od 250 sudionika ne samo iz Virovitice nego i okolnih mjesta.

IMG 20190512 171627

U bogatom, toplom i dirljivom programu nastupili su polaznici Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, Dječjeg vrtića Cvrčak iz Virovitice, Virovitičke mažoretkinje, Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, učenici Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić i Područne škole iz Čemernice, Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica (COOR), Katoličke Osnovne škole Virovitica i Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje.

-Radosna sam što je još jedna manifestacija Majkama s ljubavlju prošla u tako toplom tonu i što je okupila velik broj sudionika. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u programu kao i svim volonterima na izdvojenom vremenu i trudu uloženom u realizaciju i organizaciju, kao i Gradu Virovitici te našem Kazalištu koji nam uvijek omogući najljepši prostor – rekla je Željka Barić, dodavši kako su i ove godine škole pripremile uspomenu za sve mame, ručno izrađene čestitke koje su mališani dijelili na ulazu u Kazalište.

IMG 20190512 181129

Mame, bake, tete, susjede i prijateljice koje su došle u pratnji nisu skrivale osmijeh s lica. Kako i bi, kad su mališani sa svojim vrijednim mentoricama uporno vježbali svoje nastupe, a neki od njih sudjelovali su i u više točaka, izmjenjujući odjeću, frizuru, koreografiju.

– Gledala sam je desetak i više puta na nastupima, znamo svaki pokret i svaku riječ pjesmice, a opet se rasplačem kad je vidim na pozornici – iskreno kaže mama Ivana koja je i ovaj put fotoaparatom ovjekovječila nastup svoje djevojčice.

Za djelić atmosfere, zavirite u našu fotogaleriju. (www.icv.hr, mlo)

[g-gallery gid=”527058″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content