Maturantice Iva Slavić i Laura Kolesarić sanjaju o Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu

- PROMO -

Kreativni sadržaj poput televizijske i likovne skupine, mali broj učenika i, kako kažu, pozitivan duh škole bili su razlozi zašto su se nakon osnovne škole naše sugovornice odlučile upravo za Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici. Maturantice Iva Slavić i Laura Kolesarić svoje će četverogodišnje školovanje pamtiti po kreativnim sadržajima, izvrsnim profesorima i kolegama iz razreda.

– Najviše ću pamtiti božićne predstave, nakon kojih je uvijek vladala odlična energija, kao i maturalac u Rim, nakon kojeg smo se još više povezali, kako mi međusobno, tako i s razrednikom – sa smiješkom priča Iva te otkriva kako joj čak ni učenje do ponekad dva ujutro nije teško palo. Petkom nakon škole ili subotom djevojke polaze neobavezne pripreme za državnu maturu te utvrđuju znanje potrebno kako bi upisale željeni fakultet. Obje sanjaju o Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.
– Od malih nogu veliki sam zaljubljenik u kazalište i ples te se vidim u glumi i lutkarstvu – objašnjava Laura. (www.icv.hr, ea, Foto: E. Aragović)

Povezane vijesti

Skip to content