MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I EKOLOGIJE “LIST” U Lukavcu (BiH) predstavljena turistička ponuda i specifični proizvodi naše županije

Od 9. do 11. svibnja u Lukavcu, BiH, održan je 17. međunarodni sajam turizma i ekologije List, na kojem je sudjelovalo 162 izlagača iz jedanaest zemalja: Albanije, BiH, Crne Gore, Češke, Hrvatske, Italije, Njemačke, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Srbije i Turske. Temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji između HGK – Županijske komore Virovitica i Kantonalne privredne komore Tuzla, te reciprociteta temeljem kojeg se gospodarstvo Virovitičko-podravske županije predstavlja na sajmovima u Tuzlanskom kantonu u BiH, a gospodarstvo Tuzlanskog kantona na sajmu Viroexpo u Virovitici, na ovogodišnjem 17. međunarodnom sajmu turizma i ekologije List predstavljena je turistička ponuda i specifični proizvodi Virovitičko-podravske županije.

20190509 121819
Foto: HGK ŽK Virovitica

Sudjelovali su: Javna ustanova Park prirode Papuk Voćin, Hotel Kurija Janković Kapela Dvor, Pustara Višnjica Višnjica, te ostale turističke destinacije, promo materijalima Turističkih zajednica: Republike Hrvatske, grada Zagreba, Virovitičko-podravske županije i grada Virovitice. Sajam je posjetilo poslovno izaslanstvo u kojem su bili predstavnici poslovne zajednice i HGK – Županijske komore Virovitica. (www.icv.hr, HGK-ŽK Virovitica)

20190509 124655
Foto: HGK ŽK Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content