SPORTSKI VREMEPLOV Elvis Vinak i Nikola Mesić s jakom momčadi juniora Nogometnog kluba Virovitica

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

Juniori i kadeti Virovitice u okviru 21. kola II. HNL Sjever zabilježili su pobjedu i poraz protiv Koprivnice. Juniori su na Vegeški slavili 5:1. Rene Prugovečki je bio strijelac dvaju pogodaka, a Samuel Andrašek, Leon Brdarić i Ivan Devčić postigli su po jedan pogodak. Kadeti su poraženi od Slaven Belupa s 5:3, a za Viroviticu su pogotke postigli Milinović, Prajo i Dumenčić.

Virovitica je prošli tjedan unaprijed odigrala utakmice 26. kola u Čakovcu, gdje je također ostvarila pobjedu i poraz. Juniori su bili bolji od istoimenog domaćina sa 6:1. Samuel Andrašek je postigao dva pogotka, a u listu strijelaca su se još upisali Rene Prugovečki, Franko Aničić, Slaven Marković i Krešimir Vampovac. Kadeti Virovitice izgubili su od Čakovca 6:0.

Juniori i kadeti Suhopolja poraženi su u 21. kolu na gostovanju od istih uzrasta Bjelovara. Juniori su izgubili s visokih 7:0, a kadeti su poraženi s 5:3. Pogotke za Suhopolje postigli su Validžić, Sertić i Hodak.

U sljedećem kolu Virovitica gostuje u Varaždinu gdje će igrati protiv istoimene Škole nogometa, a Suhopolje će ugostiti Križevce.

Virovitički list – broj 2849 (23. svibnja 2013. godine)

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content