ŠRU ”Klen” pobjednik Kupa VPŽ u lovu ribe udicom na plovak

Prošle nedjelje, 5. svibnja, u domaćinstvu Športsko ribolovne udruge ”Klen” Slatina održan je Kup Virovitičko-podravske županije u disciplini lov ribe udicom na plovak. Kup je održan na dvije lokacije, jezeru Javorica i Starom bajeru.

Ovo prestižno seniorsko natjecanje okupilo je 19 športsko ribolovnih udruga iz cijele županije. U trosatnom natjecanju održanom na Javorici po kiši, vjetru, blatu i izrazitom prohladnom vremenu, jednom riječju u ”groznim” uvjetima, pobijedili su članovi slatinskog ”Klena” obranivši tako naslov osvojen prošle godine. Pobjedu u pojedinačnoj konkurenciji na Javorici je odnio član ”Dravice” iz Detkovca, Dražen Viljevac. Ostatak mlađeg društva ribiča svoje je borbe u sličnim uvjetima odradio na Starom bajeru u sat vremena kraćem natjecanju. U konkurenciji dvije ekipe juniora pobijedila je ekipa ”Drava” iz Terezinog Polja, a član iste ekipe Karlo Udovičić slavio je u pojedinačnoj konkurenciji. Kod kadeta, u borbi za pehar našlo se tri ekipe, a najuspješnija je bila ekipa ”Šarana” iz Orahovice, predvođena pojedinačnom pobjednicom Monikom Sudarić. U konkurenciji juniorki slavila je Vanesa Tir članica ”Šarana” iz Orahovice.

Izrezaknnmm

Plasman na idući stupanj Kup natjecanja, međužupanijsko natjecanje koje će se za, otprilike, dva tjedna održati na jezeru Skresovi u Garešnici, osim pobjednika ”Klenovaca” izborile su ekipe drugoplasiranog ”Šarana” iz Sopja, trećeplasiranog ”Klena” iz Čačinaca, četvrto plasirane ”Mrene” iz Gornjeg Miholjca i petoplasiranog ”Smuđa” iz Križnice. (www.icv.hr, adf, dj, foto DJ)

Izrezakbvvv

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content