U SPOMEN NA ZLATKA KIŠA Položeni lampioni i cvjetni aranžman kod njegovog posljednjeg počivališta

Na mjesnom groblju u Novoj Bukovici, kod posljednjeg počivališta tragično preminulog dragovoljca Domovinskog rata Zlatka Kiša, u ponedjeljak su polaganjem cvjetnog aranžmana i upaljenih lampiona svom suborcu i članu Kuglačkog kluba Slatina počast odali članovi ZUiČ HVIDRA-e VPŽ i Udruge HVIDR-a Slatina, te predstavnici Kuglačkog kluba Slatina, Zlatkov brat Josip i predsjednik Općinskog vijeća Nova Bukovica Franjo Kraljik.

Zlatko Kiš, osim što je bio veliki domoljub i među prvima se stavio u obranu Hrvatske, bio je i strastveni kuglač. Svoju je karijeru započeo u Kuglačkom klubu Slatina, a zbog iznimnih rezultata na poziv je pristupio ekipi Kugalačkog kluba Šećerane Viro s kojim je postao rekorder kuglane virovitičkog Tvina sa 618 urušenih čunjeva.

IMG 2266

Povodom tragične smrti Zlatka Kiša u subotu, 11. svibnja, bit će održan 8. memorijalni kuglački turnir ”U spomen na Zlatka Kiša”. Turnir će biti održan na kuglani Tvina u Virovitici.

Podršku u organizaciji turnira daju Udruga zajednica i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruga HVIDR-a Slatina. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content