Virovitička tenisačica Nika Dragičević osvojila svoj prvi turnir u konkurenciji do 12 godina starosti

Proteklog vikenda na terenima Teniskog kluba Osijek, održao se turnir u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina starosti.

Za TK Didon Virovitica nastupile su Nika Dragičević, Lucija Podravac i Ema Šantić. Najbolji uspjeh ostvarila je mlada tenisačica Nika Dragičević, koja je pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića osvojila svoj prvi turnir u konkurenciji do 12 godina. Na putu do finala igrala je odlično, svladavši u četvrtfinalu igračicu iz Vinkovaca, Ninu Marić rezultatom 6:3, 6:2. U polufinalu čekala ju je domaća igračica, članica TK Osijek, Dea Dunković. Nika je bila uvjerljiva i bez izgubljenog gema sa 6:0, 6:0 plasirala se u finale turnira. U finalu je igrala protiv godinu dana starije i iskusnije tenisačice iz TK Đakovo, Anje Belvanović od koje je do sada već dva puta poražena. U neizvjesnom finalu odličnom igrom Nika je pobijedila 7:5, 7:5 te ostvarila svoj najveći uspjeh do sada osvojivši prvo mjesto u konkurenciji do 12 godina.

2 Custom 1 e1557161294508
foto: TK Didon Virovitica

Ema Šantić i Lucija Podravac su igrale četvrfinale turnira, ali se nisu uspjele plasirati u polufinale. Osim singla, Nika i Ema igrale su i parove, u kojima su ušle u finale turnira u kojem su izgubile od tenisačica iz Osijeka rezultatom 7:5, 6:4.

(www.icv.hr, TK Didon Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content