Virovitičke mlađe kadetkinje poražene od Splita 2010. i Dugog Sela 55 na državnoj završnici

Danas (utorak) su Virovitičanke također odigrale dvije utakmice na državnoj završnici u Poreču.

U prvoj su igrale s prošlogodišnjim viceprvakinjama Splitom 2010. U prvih desetak minuta mlađe kadetkinje 1234 Virovitice su imale minimalnu prdnost. U nastavku su Spličanke preuzele kontrolu rezultata. Vodile su u nekoliko navrata četiri zgoditka prednosti. Virovitičanke se nisu predavale, imale su četiri prilike za izjednačenje rezultata, ali ih nisu realizirale te je Split 2010. pobijedio rezultatom 23:21.

Zgoditke za virovitički sastav postigle su: Karla Tumpić 7 (3), Klara Crnoja 5, Laura Oršulić 4, Laura Divković 3, Anja Šantić i Iva Đukić po jedan.

U posljednjem susretu u skupini virovitičke mlađe kadetkinje igrale su s Dugim Selom 55 i izgubile 11:15. U prvom dijelu utakmice Virovitičanke su u napadu odigrale neefikasno. Imale su šut 3-17 te se na odmor otišlo s rezultatom 3:8.

U drugom dijelu igra malih Lavica je bila puno bolja, ali nisu uspjele nadoknaditi zaostatak iz prvog dijela.

Za 1234 Viroviticu zgoditke su postigle: Lea Lješćak tri, Laura Oršulić i Klara Crnoja po dva te Dunja Habijanac, Marta Premužić, Tea Strusa i Karla Tumpić po jedan.

U nastavku natjecanja mlađe kadetkinje 1234 Virovitice će razigravati za poredak od trinaestog do dvadesetog mjesta na završnici.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content