2. ŽNL U Svetom Đurđu okršaj starih rivala, miljevačka Mladost na “Istoku” slavi naslov prvaka

U nedjelju, 2. lipnja u 17,30 sati igraju se utakmice 22. kola, ujedno i posljednjeg ovosezonskog u obje skupine drugih županijskih liga.

U skupini Zapad nogometaši Omladinca iz Korije prošle nedjelje proslavili su naslov prvaka pa su u zadnjem kolu slobodni.

Podgorje, koje je osiguralo drugu poziciju, gostuje kod prvih susjeda u Svetom Đurđu, a susreti ovih rivala uvijek su “više” od nogometa.

U borbi za treće mjesto su Mladost iz Vukosavljevice, koja gostuje na stadionu Školski vrt, gdje igra s Dinamom iz Kapele Dvora te Croatia iz Grabrovnice i Drava iz Terezinog Polja, koji međusobno igraju u Grabrovnici.

U Špišić Bukovici Bilogora 1947. dočekuje Gradinu, a Sokol u Milanovcu ugošćuje Turanovac.

U skupini Istok najsvečanije bit će u Miljevcima, gdje će domaća Mladost proslaviti naslov prvaka. Gosti, nogometaši Zrinskog iz Nove Bukovice sigurno se neće predati bez borbe.

Standard u Novoj Šarovki igra s proljetos odličnim Ćeralijama. Mladost je u Bakiću favorit u susretu s Munjom iz Velikog Rastovca, kao i Borova u domaćoj utakmici s Kozicama te DOŠK u Dolcima s Tehničarom iz Cabune.

U skupini Zapad igraju: Sveti Đurađ – Podgorje, Sokol Milanovac – Turanovac, Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Gradina, Croatia Grabrovnica – Drava Terezino Polje i u Gornjem Bazju Dinamo Kapela Dvor – Mladost Vukosavljevica, dok je Omladinac iz Korije slobodan.

U skupini Istok igraju: Mladost Bakić – Munja Veliki Rastovac, Standard Nova Šarkovka – Ćeralije, DOŠK Dolci – Tehničar Cabuna, Mladost Miljevci – Zrinski Nova Bukovica i Borova – Kozice, dok je Crnac slobodan.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content