4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica se u đurđevačkoj golijadi bodom oprostila od ovosezonskog natjecanja

U posljednjem kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Virovitice osvojili su bod na gostovanju u Đurđevcu odigravši s domaćim Graničarom 4:4.

“Narančasti” iz Virovitice loše su otvorili utakmicu. U prvih 20. minuta gostujući vratar Mihael Mudrovčić morao je dva puta vaditi loptu iz mreže. Kada je u 58. minuti domaća momčad povela 3:0, domaći navijači su vjerovali da je pobjeda u džepu. Gostujući trener Samuel Spudić s nekoliko izmjena osvježio je svoju momčad. U igru ulaze mladi Luka Skoko, Angelo Berardo Radović, Dorian Mikičić i Luka Vinovrški. S dva pogotka Krešimira Crvenke i jednim Luke Skoke Virovitičani dolaze u egal 3:3. Dvije minute nakon izjednačenja domaći su ponovno u prednosti zgoditkom iz kaznenog udarca. Bod gostujućoj momčadi donio je agilni Dorian Mikičić pogotkom u 89. minuti.

-S nekoliko izmjena promijenio sam ritam. Mladi igrači su pokazali da se na njih može ozbiljno računati u idućoj sezoni – zadovoljan je bio trener Virovitice Samuel Spudić.

Za Viroviticu je ovo bio vrijedan bod, kojim je preskočila Mladost iz Kloštra Podravskog i sezonu završila na sedmom mjestu.

Graničar Đurđevac – Virovitica 4:4
Igrač utakmice: Dorian Mikičić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content