FOTO Okršaj vodećih strijelaca lige na utakmici Bušetine 1947. i Mikleuša, gosti se spasili s devet igrača

U izuzetno uzbudljivoj utakmici 25. kola prve županijske nogometne lige u Bušetini domaća momčad i Mikleuš su podijelili bodove rezultatom 4:4.

Gosti su doputovali sa samo devet igrača, pa je dio domaćih navijača vjerovao da je njihovoj momčadi olakšan put do osvajanja tri boda.

U prvom dijelu momčadi su bile podjednake, ali je Bušetina 1947. iskoristila dvije svoje prigode i zgodicima svog najboljeg strijelca Janka Brlasa na odmor otišla s prednošću 2:0. Neposredno prije odmora domaća momčad ostaje sa deset igrača, jer je Luka Brlas ozlijeđen, a na klupi nije bilo pričuvnih igrača.

IMG 9917 Custom e1559543590632

U pedeset petoj minuti Hrvoje Kraljik smanjuje domaću prednost na 2:1. Tri minute kasnije dosuđen je kazneni udarac za domaće. Janko Brlas je postavio loptu na bijelu točku, ali ga je gostujući vratar Jurica Kraljik nadmudrio. Minutu kasnije domaći ponovno imaju dva pogotka prednosti zgoditkom Valentina Pavlaka.

Već u idućem napadu dosuđen je kazneni udarac za goste, koji je realizirao Josip Jančić.
Petnaest minuta prije kraja utakmice Roberto Meseš dovodi Bušetinu 1947. u prednost 4:2. Domaća publika bila je uvjerena da je pitanje pobjednika riješeno, ali se s tim nisu složili rastrčani gostujući igrači. U pet minuta zgodicima Josipa Jančića i Tomislava Gibera poravnali su rezultat na 4:4.

Do kraja utakmice se igralo otvoreno s nizom prilika, ali se rezultat nije mijenjao. Domaći vratar u nekoliko navrat spasio je bod svojoj momčadi.

Bušetina 1947. – Mikleuš 4:4
Igrač utakmice: Danijel Stjepić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”531460″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content