FOTO Pitomača nije uspjela zaustaviti Tehničar iz Cvetkovca u pohodu na naslov prvaka

U 25. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače poraženi su na svom terenu od novog – starog prvaka, Tehničara iz Cvetkovca.

Gosti su nastupili u kompletnom sastavu, a i Pitomačani su se donekle kompletirali, jer su se u momčad vratili Filip Škaro i Milan Prlić. Gosti su poveli u 33. minuti pogotkom svog najboljeg igrača Krune Jambrušića. Domaći nogometaši su pružili jak otpor eminentnom protivniku.

IMG 9805 Custom

Veliki hendikep za domaću momčad bio je izlazak iz igre Valentina Paradinovića početkom drugog dijela utakmice. U 71. minuti domaći vratar Hrvoje Zdelar uspio je obraniti kazneni udarac Jambrušiću. Konačni rezultat gosti su postavili u 82. minuti zgoditkom Siniše Bartolovića.

Nakon posljednjeg sučeva zvižduka počelo je slavlje gostujućih igrača i navijača, jer je direktni konkurent za naslov prvaka orahovački Papuk poražen u Slatini te su Cvetkovčani pobjedom u Pitomači stvorili nedostižnu bodovnu prednost.

IMG 0754 Custom

-Čestitam svojim igračima na trudu i otporu kvalitetnijoj gostujućoj momčadi, dok gostima čestitam na osvojenom naslovu prvaka. U mojoj momčadi bolji od ostalih i ovog puta bio je Nikola Plavšić – nakon utakmice je izjavio igrač-trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Tehničar Cvetkovec 0:2
Najbolji igrač u redovima Pitomače: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković, M. Šolc)

[g-gallery gid=”531254″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content