FOTO Suhopoljska osmica u posljednjem kolu, pet zgoditaka Babeca i oproštaj Slanca

U posljednjem, 26. kolu prve županijske nogometne lige Suhopolje je na stadionu Park pred dvjestotinjak gledatelja pobijedilo Voćin 8:0.

Gosti iz Voćina uspješno su se branili tridesetak minuta. Na početku utakmice predsjednik suhopoljskog Kluba uručio je prigodan poklon Slavenu Slancu, koji se ovom utakmicom oprašta od aktivnog igranja nogometa. U 34. minuti Silvijo Buzuk dovodi domaću momčad u prednost.

IMG 1045 Custom

Rezultat se nije mijenjao do 70. minute kada je Mihael Šoštar povećao na 2:0. Idućih dvadesetak minuta domaća momčad postigla je još šest zgoditaka. Nevjerojatnih pet je postigao Antonio Babec, a jednog Mihael Grljak. S pet novih pogodaka Babec je izbio na prvo mjesto liste strijelaca pretekavši dosadašnji vodeći dvojac, Janka Brlasa i Josipa Jančića za dva zgoditka.

Domaća momčad u 85. minuti ostala je bez Josipa Ivačića, koji je zbog ozlijede ligamenata morao napustiti igru. Nakon utakmice, delegat Ante Grabovac u ime Županijskog nogometnog saveza kapetanu domaće momčadi Nikoli Menegatiju uručio je pehar za četvrti uzastopni naslov prvaka. Uslijedila je velika proslava.

IMG 1149 Custom e1560063900500

-Čestitam momcima, upravi i logistici na uloženom trudu, koji je rezultirao osvojenim naslovom. U srijedu putujemo u Orahovicu na uzvratnu utakmicu finala Županijskog kupa, vjerojatno bez Ivačića. Koga nema bez njega se mora. Vjerujem da možemo doći do još jedne titule – rekao je trener Suhopolja Mario Tolo.

Suhopolje – Voćin 8:0
Igrač utakmice: Antonio Babec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”532676″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content