FOTO Virovitički kadeti obranili naslov osvajača Županijskog nogometnog kupa

U finalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji kadeta, Virovitica je na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju pobijedila Suhopolje rezultatom 5:0. Tako su obranili prošlogodišnji naslov.

U petoj minuti Nikola Zalović sigurno je realizirao kazneni udarac i doveo Viroviticu u prednost 1:0. Trideset druga minuta bila je ključna za konačni rezultat. Suhopoljska momčad imala je priliku za izjednačenje, ali su se Virovitičani uspješno obranili. U kontra napadu Patrik Kvrgnjaš svladao je suhopoljskog čuvara mreže i doveo Viroviticu u prednost 2:0. U posljednjoj minuti prvog dijela Benjamin Kasun povećao je prednost Virovitičana na 3:0.

IMG 0053 Custom e1559695513731

U drugom dijelu rezultat se nije mijenjao do posljednjih deset minuta. Deni Kucljak je u 70. minuti povećao na 4:0, a minutu prije kraja utakmice Filip Kukolj iz kaznenog udarca postavio je konačni rezultat 5:0.

– Nama je sam ulazak u finale veliki uspjeh, jer smo pobjedom u Slatini izbacili favorita daljnjeg natjecanja. Čestitam Virovitici na zasluženoj pobjedi u finalu i želim joj uspjeh u daljnjem natjecanju – rekao je trener Suhopolja Ante Slavić.

– Zadovoljni smo rezultatom. Svakodnevni rad donio je rezultat. U daljnjem natjecanju očekujem prolazak barem jednog kola, nakon čega možemo dobiti atraktivnog prvoligaša – sretan je bio trener Virovitice Damir Blažević.

IMG 0037 Custom e1559695543634

Pehare i medalje momčadima su podijelili tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac i član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza Michael Mikolčić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”531850″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content