Hrvoje Filipović s pionirima i juniorima Pitomače ostvario plasman na završnicu Sportskih igara mladih

Na nogometnom igralištu Tvin u Virovitici održan je županijski “Coca-Cola” kup, koji je ujedno bio i kvalifikacijski turnir za Plazma Sportske igre mladih u Splitu.

Vrlo uspješan posao odradili su nogometaši Pitomače i to u dvije selekcije. Pioniri su ostvarili tri pobjede. Bili su bolji od Pepsi Virovitice (1:0), Suhopolja (2:1) i virovitičkih Orlova (1:0). Juniori su slavili protiv virovitičkih Balvana (4:0), No Limita (5:0), Limit Virovitice (2:0) i slatinskih Slanaca nakon lutrije penala (4:3).

Za sastav pionira nastupali su: Tin Arapinac, Dino Arapinac, Leo Jakupec, Karlo Jakupec, Patrik Pankasz, Matej Babić, Niko Sučić, Ivan Šegrt i Marin Palaić.

image1 Custom
foto: facebook, H. Filipović

Za sastav juniora nastupali su: Franco Šokec, Erik Erdelji, Pavao-Jan Begović, Amar Ali, Lucijano Balija, Petar Tudić i Dominik Babić.

Ekipu je do fantastičnog uspjeha vodio Hrvoje Filipović. Pitomački pioniri i juniori predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na završnici Plazma Sportskih igara mladih, koje se ove godine održavaju od 1. do 3. kolovoza.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content