JEDNAKA CIJENA, VEĆA KVALITETA U Cibo centru pronađite hranu za domaće životinje koja ne sadrži GMO

Poljoprivredni centar Cibo u Virovitici u Ulici Josipa Jurja Strossmayera 101. u svojoj ponudi ima izuzetno kvalitetnu hranu za domaće životinje i kućne ljubimce. Nude smjese i koncentrate za perad, svinje, prasad, krave, koze i ovce koji ne sadrže krmiva ili dodatke GMO podrijetla.

Cibo centar djeluje u sklopu tvrtke „Fanon“ iz Petrijevaca koja svoju djelatnost prilagođava europskom tržištu i ima izgrađenu svijest o zdravlju domaćih životinja, u konačnici i čovjeka.

MG 1060

Cijene njihovih proizvoda konkurentne su onim istovjetnim proizvodima koji sadrže GMO, a kojih je na hrvatskom tržištu nažalost većina. To je moguće zahvaljujući činjenici dugogodišnjeg i intenzivnog razvoja te što su u posljednjih pet godina puno ulagali u tehnologiju i razvoj novih proizvoda kojima su uspjeli u velikoj mjeri nadomjestiti sojinu sačmu iz uvoza, a koja je većinom GMO.

MG 1057

Uz hranu za životinje, u svojoj ponudi svake srijede imaju i piliće za obradu, jednodnevne nesilice, patke, guske, pure i jednomjesečne pure. Na sve proizvode besplatna je dostava na kućnu adresu u krugu od 20 kilometara. Posjetite Cibo centar na adresi Strossmayerova 101. ili naručite proizvode putem mobitela 098/382-228.

Cibo centar daruje popust na kupovinu za iznose veće od 500 i 1000 kuna.

Radno vrijeme:
pon-petak 08-16 sati
sub 08-12 sati

Blago za vaše blago!
(promo)[g-gallery gid=”518468″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content