JUNIORSKO FINALE KUPA Mikičić prelomio susret spektakularnim pogotkom, Virovitica obranila naslov

U finalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji juniora, u Gornjem Bazju zaigrali su nogometaši Virovitice i Zrinskog iz Nove Bukovice.

Tribine stadiona Školski vrt bile su dobro popunjene, a momčad iz Nove Bukovice imala je grlatu podršku svojih navijača, koji su u drugom dijelu svojim navijanjem prešli granicu dobrog ukusa vrijeđajući sve oko sebe. Na utakmicu su doputovali i Građani koji su navijali za svoje nogometne junake.

IMG 0442 Custom

U prvom dijelu Virovitičani su teško probijali obranu Zrinskog, a kada su uspjeli, pred golom nisu bili efikasni. Momčad iz Nove Bukovice imala je svoju priliku, ali ju nije iskoristila.

U posljednjoj minuti prvog dijela Matej Vinak doveo je Viroviticu u prednost 1:0. U sedmoj minuti nastavka Fran Blažinčić povećao je prednost Virovitice na 2:0. Spektakularnim zgoditkom gotovo s centra, Dorian Mikičić slomio je otpor Zrinskog. Nakon toga bilo je samo pitanje s kojom razlikom će pobijediti virovitička momčad. Zgoditke su još postigli Enio Kirin dva te Angelo Bernardo Radović i Luka Skoko po jednog.

IMG 0531 Custom e1559890299918

-U prvom dijelu nismo bili efikasni, a suparnici iz Nove Bukovice imali su svoju priliku, koju nisu iskoristili. U nastavku do izražaja je došla naša kvaliteta i došli smo do uvjerljive pobjede. Uvjerljivo imamo najkvalitetnije juniore u županiji. Čestitam igračima Zrinskog na fer i korektnoj borbi – zadovoljan je bio trener Virovitice Elvis Vinak.

Medalje i pehare podijelio je član komisije za Fair play Hrvatskog nogometnog saveza, član Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza i tajnik Sportske zajednice Grada Virovitice Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”532376″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content