KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Priča o igračkama 4 – SINK” i “Anna”

blank

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

PRIČA O IGRAČKAMA 4 – SINK
-avanturistički, komedija

petak, 21.06. u 19:00
subota, 22.06. u 19:00
nedjelja, 23.06. u 19:00

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom.

Glavni junak Woody oduvijek je bio uvjeren u svoje mjesto na svijetu i da mu je prioritet brinuti se za svoju djecu (Andy ili Bonnie). Kada se Bonniejeva omiljena igračka Forky proglašava “smećem”, Woody uzima stvari u svoje ruke te pokazuje Forkyju zašto bi trebao prihvatiti tko on zapravo je. Kada Bonnie okupi cijelu bandu na izlet na obiteljskom putu, Woody završava na neočekivanoj avanturi koje uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peepom. Nakon višegodišnjeg lutanja, Bo-ov avanturistički duh i život na cesti kvari njenu nježnu porculansku vanjštinu. Kada Woody i Bo shvate da su svjetovi odvojeni kada se oživi kao igračka, tada i otkrivaju da im je to najmanje briga.

Cijena ulaznice: 20 kuna

ANNA
-akcija, triler

petak, 21.06. u 21:00
subota, 22.06. u 21:00
nedjelja, 23.06. u 21:00

Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Sasha Luss dobitnica nagrade Oscar® Helen Mirren, Cillian Murphy i Luke Evans.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)