Malonogometni klub Slatina održao svoju redovnu godišnju skupštinu

Jučer (petak) je u prostoru Mjesnog odbora ”Vladimir Nazor” svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održao Malonogometni klub Slatina, kojom je predsjedao Matej Rešetar, predsjednik kluba.

S rezultatima mlađih uzrasnih kategorija u prošloj godini nazočne su upoznali voditelji kadeta i juniora, Damir Bogati i Dragan Menčik, dok je o uspjehu ekipe seniora, odličnom drugom mjestu u 2. HMNL Istok, govorio trener Nikola Miščević. Sveukupno izvješće o radu u prošloj godini podnio je predsjednik Matej Rešetar, dok je financijsko izvješće podnio blagajnik Danijel Perović. Plan rada za naredni period, u kojemu MNK Slatina planira niz aktivnosti, među kojima je daljnje natjecanje u 2. HMNL Istok, kao i organiziranje prijateljskih utakmica, organiziranje turnira, je i organizacija Zimskog malonogometnog turnira u sportskoj dvorani SŠ Marka Marulića, podnio je, također, predsjednik Rešetar te predložio financijski plan. Sva izvješća, kao i planovi su prihvaćeni jednoglasno od strane članova kluba.

IMG 4854Čestitke povodom do sada najuspješnije godine, kao i petog rođendana kluba, članovima su uputili ispred Grada Slatine pročelnik Marin Kokorić te ispred Zajednice športskih udruga tajnik Željko Stipanić, poručivši kako se u slučaju MNK Slatine radi o jednom izrazito pozitivnom projektu koji s obzirom na sve ostvareno dodatno raste iz godine u godinu, i kao takvom će mu vrata Grada kao i sportske Zajednice uvijek biti širom otvorena za svaku moguću pomoć u daljnjem radu.

cid ii jwn5f4el2Poslije službenog dijela skupštine dogovorena je suradnja između Udruge Ličana “Vila Velebita” Slatina i MNK Slatina u vidu održavanja malonogometnog turnira na kojemu će se prikupljati financijska sredstva za izgradnju buduće Ličke kuće. Iako je njihova suradnja započela na nedugo održanoj “Ličkoj večeri”, kada je predsjednik Udruge Ličana Vila Velebita Željko Šnjarić uručio predsjedniku MNK Slatina Mateju Rešetaru vrijednu donaciju u vidu kompleta sportske opreme, jučer su utanačili neke detalje buduće suradnje.

cid ii jwn5e31w1Uvertira u skupštinu bila je revijalna utakmica između igrača i navijača MNK Slatina, prepuna atraktivnih i “ostalih” poteza aktera u kojoj je na kraju pobijedio nogomet, jer je rezultat bio 10:10.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

IMG 4735 IMG 4765 IMG 4813

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content