Međunarodni dan joge u Suhopolju: Sudjelujte u besplatnim programima vježbi i poslušajte predavanje o Indiji

Povodom Međunarodnog dana joge u nedjelju, 16. lipnja u Suhopolju će se održati manifestacija javnog vježbanja joge na otvorenom. Manifestacija će započeti u 17 sati programom vježbi za najmlađe na travnjaku ispred Hrvatskog doma, a potom se nastaviti u 18 sati programom vježbanja joge za odrasle. Nakon toga u dvorani Općine u 19.30 sati održat će se putopisno predavanje o Indiji i jogi u Indiji.

Program povodom Međunarodnog dana joge, koji se u Suhopolju provodi prvi puta, provodi Udruga AUM iz Slatine pod pokroviteljstvom Indijske ambasade u Zagrebu, a podršku im je dala Općina Suhopolje. Putopisno predavanje održat će i vježbe voditi Svjetlana Dupan, certificirana trenerica joge s 500 sati obuke u Indiji. Cilj manifestacije je promoviranje zdravog i aktivnog života kao i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena i zdrave prehrane.

– Svi su dobrodošli na ovu svjetsku manifestaciju koja se provodi u 177 zemalja svijeta i u 39 gradova Hrvatske. Vježbe su prilagođene i onima oni koji se jogom bave kao i svima onima koji se samo žele s jogom upoznati, zabaviti se, dobro se istegnuti, razgibati i relaksirati – poručuju organizatori te kaže kako su pripremili i seriju joga položaja za najmlađe kroz koje će oponašati položaje i pokrete raznih životinja.

Svi će sudionici na poklon dobiti majice s logom Međunarodnog dana joge, a za vježbanje su osigurane prostirke kao i sokovi i voće nakon vježbanja. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content