NOGOMET U KAVEZU, BELA I BEER PONG Prijavite se na “Gmanje 2019.” u Pitomači i uživajte u koncertu grupe Vigor

Ove godine Pitomača će biti domaćin manifestacije “Gmanje 2019.” Riječ je o prvom izdanju sportskih igara koje će se održati na nogometnom igralištu u Pitomači u subotu, 8. lipnja.

Početak programa započinje u 15 sati otvaranjem igara, u kojima će se ekipe nadmetati sve do 21 sat. Discipline u kojima će se ekipe natjecati su nogomet u kavezu, popularna kartaška igra bela i sve popularniji beer pong.

Pobjednik će biti ekipa koja osvoji ukupno najviše bodova u sva tri sporta. Krajnji rok za prijavu ekipa je 6. lipnja, a detaljne informacije možete dobiti na kontakt broju: 098 952 2309.

Zabavni program za sve posjetitelje uključuje bogatu ugostiteljsku ponudu, pikado, razno razne programe za djecu, igre iznenađenja… Vrhunac večeri je koncert u 21:30 sati, nakon podjele nagrada najboljim ekipama, kada će na glavnu pozornicu izaći grupa Vigor.

Pretprodaja ulaznica je na kiosku “Vrabac” i Caffe baru “Sport” te Općini Pitomača po cijeni od 20 kuna. Organizatori ove manifestacije su Općina Pitomača, Turistička zajednica općine Pitomača i Savjet mladih općine Pitomača.

(www.icv.hr, ts, Općina Pitomača)

SPORTSKE IGRE GMANJE 2019 B2 PLAKAT e1557465631456 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content