Objavljen Javni poziv za sufinanciranje projekata primjene koncepta „pametnih gradova i općina“, otvoren do 31. prosinca.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata primjene koncepta „pametnih gradova i općina“ kojima se ostvaruje inovativan i učinkovit pristup upravljanju gradom odnosno općinom te inovativna provedba poslova grada ili općine. Prihvatljiva područja za provedbu projekta u poslovima grada ili općine su: gospodarstvo, poboljšanje sigurnosti građana i imovine, održivi promet, gospodarenje energijom, zaštita okoliša, klimatske promjene, upravljanje gradom ili općinom i uslugama, obrazovanje i kvaliteta života građana.

Cilj Poziva je integracija tehnoloških rješenja za ostvarenje održivog razvoja, učinkovite infrastrukture, primjene energetske učinkovitosti i poboljšanja kvalitete života građana. Za dodjelu potpora iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prihvatljivi prijavitelji su gradovi i općine, a javni poziv je otvoren do 31. prosinca.

Natječajnu dokumentaciju i više informacija možete pronaći na stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a obratiti se možete i na [email protected]. (ravidra.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content