Orahovački maturanti primili svjedodžbe: Evo tko su najbolji učenici

Malom svečanošću u orahovačkoj Srednoj školi ”Stjepan Ivšić” učenicima završnih razreda uručene su svjedodžbe te proglašeni najbolji učenici razreda i škole. Maturante i njihove profesore pozdravio je ravnatelj Zorislav Milković.

-Na kraju ove školske godine imali smo 77 učenika završnih razreda, od čega je 63 uspješno završilo obrazovanje. Maturu je polagalo 36 učenika, 20 učenika gimnazija i 16 komercijale i još je preostalo dobiti rezultate. Od ukupno 57 učenika u strukovnim zanimanja 43 je steklo uvjet, a 39 uspješno obranilo i završni rad i to s prosječnom ocjenom 4,38 što je odlična brojka. Nagradili smo najbolje učenike razreda, one koji su sve godine školovanja prošli s odličnim uspjesima, a nagrade, odnosno knjige osigurao je Grad Orahovica. Želim vam da upišete željene studije, da se zaposlite i prije svega, vratite nam se, živite u svojoj sredini – rekao je ravnatelj Zorislav Milković.

2806maturanti 4

Nagrade su dobili sljedeći učenici: iz 3C razreda CNC operatera i prodavača, sve godine s odličnim uspjehom prošli su Andreja Posavac i Branimir Udovčić koji je dobio i nagradu za najboljeg učenika trogodišnjeg programa i najboljeg učenika na praktičnoj nastavi. U 3D smjer kuhar-konobar-automehatroničar najbolji je učenik Toni Maričić, najbolji na praktičnoj nastavi Dominik Čapo, a posebnu nagradu dobio je Tomislav Vulić kao učenik koji u sve tri godine nije imao niti jedan izostanak.

2806maturanti 2 najbolji u trogodišnjem Branimir Udovčić

U 4. razredu komercijale sve godine s odličnim prošli su Dorijan Limenko, Vanja Dakić i Jelena Žigić, a najbolji u razredu je Dorijan Limenko. U 4A razredu opće gimnazije nagrade, za prolazak svih razreda s odličnim uspjehom, dobili su Stefani Bolić, Magdalena Borić, Marko Bušljeta, Martina Čilog, Katarina Ivić, Ana Matišić, Mirta Škraba i Magdalena Šramek, a najbolja učenica razreda i četverogodišnjeg obrazovanja je Ana Matišić. (www.icv.hr, vg)
2806maturanti 3najbolja u 4. goidšnjem Ana Matišić

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content