Polaznicima tečaja engleskog jezika za djecu i unučad hrvatskih branitelja u Voćinu uručene svjedodžbe

U Voćinu je završen tečaj engleskog jezika za djecu i unučad hrvatskih branitelja, koji je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, uz suorganizaciju voćinskog ogranka iste Udruge. Tečaj je započeo za jesenskog školskog semestra, pedagoške godine 2018./2019., i odvijao se jednom tjedno po dva školska sata u prostorijama Osnovne škole Voćin u trajanju od 9 mjeseci.

Povodom završetka tečaja, kojeg je uspješno završilo 23 učenika s područja općine Voćin, jučer (ponedjeljak) je u prostorijama Općine Voćin održano svečano uručenje svjedodžbi polaznicima. Na početku svečanosti učenici glazbenog odjela OŠ Voćin izveli su Lijepu našu, a djeca, polaznici tečaja prezentirali su, kroz recital i pjesmu na engleskom, što su naučili. Sve nazočne pozdravio je i na dolasku im se zahvalio predsjednik UDVDR Ogranak Voćin Darko Božičković, a djeci na uspješno završenom tečaju čestitali su predsjednik UDVDR Podružnice Virovitičko-podravske županije Josip Nemec, načelnik Općine Voćin Predrag Filić i zamjenik virovitičko-podravskog župana Darko Žužak.

m IMG 5364

Uz pomoć načelnika Filića, pročelnica za humanitarnu djelatnost UDVDR RH Dubravka Kutleša i pročelnica za financije iste Udruge Mila Perica uručile su, uz čestitke, svjedodžbe polaznicima tečaja, kao i prigodne poklone te knjigu koja govori o Domovinskom ratu na voćinskom području autora Darka Božičkovića. Dvoje je učenika dobilo i posebne poklone, jer su tečaj završili s odličnim uspjehom.

– Hvala Bogu uspjeli smo završiti tečaj engleskog jezika za djecu i unučad hrvatskih branitelja s područja naše općine. Tečaj je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske na čelu s generalom Đurom Dečakom, a veliki obol u samoj organizaciji dale su i pročelnice Dubravka i Mila. Ovaj tečaj učenicima koji su ga završili uvelike će pomoći u daljnjem školovanju. Ovim putem zahvaljujem učiteljicama koje su tečaj provodile, a učenicima od srca čestitam – rekao je po završetku svečanosti predsjednik UDVDR Ogranak Voćin Darko Božičković. (www.icv.hr, af, Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”533578″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content