Potpisani ugovori s izvođačima radova za izgradnju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac i energetsku obnovu društvenog doma i upravne zgrade Općine Crnac

U prostorijama Općine Crnac danas je održano potpisivanje ugovora o izvođenju radova na Izgradnji i opremanju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac te Energetskoj obnovi zgrade društvenog doma i upravne zgrade Općine Crnac. Načelnik općine Crnac Mato Damjan potpisao je ugovore s izvođačima radova, Zajednicom ponuditelja: IDM-Gradnja d.o.o. i Termoelektro, obrtom za instalaterske radove iz Našica za radove na dječjem vrtiću, a za energetsku obnovu s IDM-Gradnjom d.o.o. iz Našica, dok je za stručni nadzor nad oba objekta ugovore potpisao s tvrtkom Standing d.o.o. iz Virovitice.

Vrijednost radova na Izgradnji i opremanju Dječjeg vrtića Veliki Rastovac iznosi 3.158.971,25 kuna s PDV-om, dok nadzor iznosi 40.000 kuna, a za Energetsku obnovu zgrade društvenog doma i upravne zgrade Općine Crnac radovi iznose 747.837,50 kuna s PDV-om te nadzor 21.000 kuna.

Osim toga, danas je načelnik općine Crnac Mato Damjan potpisao i ugovor o izvođenju radova na izgradnji pješačkih staza u naselju Crnac – Zrinska ulica. Ugovor je potpisao s tvrtkom Prijevoz i trgovina Tomislav i Slavko Uremović d.o.o. iz Našica. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content