Sredstvima Virovitičko-podravske županije i HOO-a Sportska zajednica VPŽ dobila novo kombi vozilo

Sredstvima Virovitičko-podravske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije dobila je novi kombi.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović predao je ključeve kombija glavnoj tajnici Sportske zajednice Dori Međimorec.

-Apliciranjem na fondove Hrvatskog olimpijskog odbora za lokalni sport i sredstvima županije nabavili smo novo kombi vozilo, koje će koristiti za prijevoz sportaša, pretežito mladih, sa prostora naše županije – rekao je župan Igor Andrović.

IMG 1657 Custom

Na svečanoj primopredaji uz njih su bili: Vesna Šerepac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, Saša Topić, predsjednik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i Tihomir Majstorović, član Odbora za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora i tajnik Sportske zajednice Grada Virovitice.

-Ovo je peto kombi vozilo na području naše županije, koje je na raspolaganju sportašima. Nastojat ćemo da se nabavi još nekoliko vozila za druge centre u županiji – najavio je Tihomir Majstorović, član Odbora za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora.

IMG 1652 Custom

Ukupna vrijednost novog kombi vozila marke Opel Vivaro je 195.000 kuna od čega je 70.000 kuna osigurao HOO, a ostatak od 125.000 kuna su sredstva VPŽ.

-Zahvaljujem se županu na pomoći prilikom nabavke novog kombija, kako bi se sportaši mogli sigurnije voziti – zadovoljna je bila tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 1671 CustomIMG 1678 Custom e1560240073404

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content