Sredstvima Virovitičko-podravske županije i HOO-a Sportska zajednica VPŽ dobila novo kombi vozilo

Sredstvima Virovitičko-podravske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora, Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije dobila je novi kombi.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović predao je ključeve kombija glavnoj tajnici Sportske zajednice Dori Međimorec.

-Apliciranjem na fondove Hrvatskog olimpijskog odbora za lokalni sport i sredstvima županije nabavili smo novo kombi vozilo, koje će koristiti za prijevoz sportaša, pretežito mladih, sa prostora naše županije – rekao je župan Igor Andrović.

Na svečanoj primopredaji uz njih su bili: Vesna Šerepac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, Saša Topić, predsjednik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i Tihomir Majstorović, član Odbora za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora i tajnik Sportske zajednice Grada Virovitice.

-Ovo je peto kombi vozilo na području naše županije, koje je na raspolaganju sportašima. Nastojat ćemo da se nabavi još nekoliko vozila za druge centre u županiji – najavio je Tihomir Majstorović, član Odbora za lokalni sport Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ukupna vrijednost novog kombi vozila marke Opel Vivaro je 195.000 kuna od čega je 70.000 kuna osigurao HOO, a ostatak od 125.000 kuna su sredstva VPŽ.

-Zahvaljujem se županu na pomoći prilikom nabavke novog kombija, kako bi se sportaši mogli sigurnije voziti – zadovoljna je bila tajnica Sportske zajednice VPŽ Dora Međimorec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)