Tugomila Reder ponovno predsjednica Udruge matice hrvatskih umirovljenika općine Suhopolje, Melita Venus potpredsjednica

U Hrvatskom domu u Suhopolju održana je izborna skupština Udruge matice hrvatskih umirovljenika općine Suhopolje. Usvojeni su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora. Razriješena je dosadašnja uprava matice umirovljenika.

U izvješćima posebno je naglašena pomoć općine Suhopolje u radu Matice umirovljenika. Nakon toga izabrana je nova uprava. Predsjednica je ponovno Tugomila Reder, Melita Venus je zamjenica predsjednica, Kata Šantavec tajnica, a Vesna Režić blagajnica. Uz njih su u izvršni odbor izabrani Vladimir Rajković, Mato Slabinac, Ante Validžić, Stjepan Huber i Anica Vuzem. Članovi nadzornog odbora su Zdravko Biondić, Zlata Saraga i Sovjetka Dan.

IMG 4939 Custom

U planu za ovu godinu uključene su uobičajene dosadašnje aktivnosti kao što je pomoć članovima u nabavci hrane i ogrjeva, sudjelovanje u svim manifestacijama, koje su organizirane na području općine Suhopolje, suradnja s ostalim umirovljeničkim udrugama na području Virovitičko podravske županije, organizacija izleta i niz drugih aktivnosti.

IMG 4968 Custom

Skupštinu su pozdravili gosti, načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat obećao je daljnju pomoć u radu, dok je zapovjednik vatrogasne zajednice općine Suhopolje Mirko Solar emotivnim govorom zahvalio umirovljenicima na svemu što su napravili mladim generacijama. Skupštinu su pozdravili i predstavnici ostalih umirovljeničkih udruga. Nakon radnog dijela uslijedilo je zajedničko druženje uz večeru i ples. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”537200″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content