DAN DRŽVNOSTI CRNE GORE Na obilježavanju u Zagrebu sudjelovali i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica te saborska zastupnica Vesna Bedeković

U Zagrebu je svečano obilježen Dan državnosti Crne Gore. Svečanosti su prisustvovali predstavnici diplomatskog kora, te predstavnici političkog, gospodarskog i kulturnog života Republike Hrvatske i Crne Gore.

Temeljem upućenog poziva veleposlanika Crne Gore u Republici Hrvatskoj Nj. E. g. Bore Vučinića, iz Virovitičko-podravske županije svečanosti su prisustvovali: saborska zastupnica i predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Vesna Bedeković i predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica Zlatko Pleša, predsjednik i Milan Vanđura, samostalni savjetnik.

20190709 205131

U kontaktima s nizom veleposlanika i predstavnika diplomatskog kora, srdačno su razgovarali s veleposlanikom Savezne Republike Njemačke u Republici Hrvatskoj NJ.E. g. Robertom Klinke, o nastupu Njemačke kao zemlje partnera na jubilanom 25. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji će se održati od 13. – 15. ožujka 2020. godine u Virovitici. (www.icv.hr, HGK ŽK Virovitica)

20190709 195826

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content