GDCK VIROVITICA U sklopu projekta „Pruži mi priliku“ podijeljeni paketi higijenskih i kućanskih potrepština

GDCK Virovitica u okviru projekta „Pruži mi priliku“ koji se provodi u sklopu programa „Zaželi”, nastavlja ciklus podjele paketa higijenskih i kućanskih potrepština krajnjim korisnicima. Pakete su preuzele zaposlene žene koje se brinu o krajnjim korisnicima koje redovito posjećuju, obavljaju kućanske poslove te im svojim dolaskom i razgovorom obogaćuju svakodnevni život.

Projekt vrijedan 6.105.346 kuna u potpunosti je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Paketi higijenskih i kućanskih potrepština planirani su na mjesečnoj razini po krajnjem korisniku u iznosu do 200 kuna.

Projektnom prijavom GDCK Virovitica je planiralo uključiti 160 krajnjih korisnika na području Virovitice i devet prigradskih naselja, ali zbog velikog broja naknadnih prijava starijih i nemoćnih osoba do sada je u ovaj projekt uključeno 230 korisnika.

Svi paketi koje zaposlene žene dostave krajnjim korisnicima u njihove domove sadrže osnovne higijenske artikle i kućanske potrepštine koji olakšavaju održavanje domova krajnjih korisnika čistim i ugodnim za život. (ck-gdck-virovitica.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content